Moara de cereale LaPerla este una dintre cele mai simple si eficiente mori de bucatarie de capacitate mica. Pietrele de moara sunt din Corindon de Naxos, si au o durata de viata de cca 20-30 de ani. ?Moara este dotata cu un set de pietre de 9 cm diametru, actionate de un motor electric de 360 w. Durata de functionare fara intrerupere este de cca 40 de minute, suficient pentru a macina o cantitate de faina de cca 3-4 kg. Intregul ansamblu a fost atent dimensionat si construit astfel incat sa asigure o temperatura optima a fainii, pentru a nu se deteriora calitatea acesteia. Moara de cereale de bucatarie LaPerla poate macina orice fel de cereale (grau, orz, secara, alac, orez, inclusiv porumb), permitandu-va astfel sa obtineti o gama larga de fainuri (si malai) pentru bucataria dumneavoastra. Pe langa aceste cereale, moara poate sa macine cu usurinta si diverse alte plante si legume uscate (marar, cimbru, piper, ardei de boia, etc), devenind un ajutor de neinlocuit in gospodaria dumneavoastra.
Specificatii
Dimensiuni (H/L/l): | 330/220/250 mm |
Carcasa: | Lemn natural de pin |
Volum palnie: | 0,8 kg |
Capacitate macinare – fin / grosier | 4 kg / 6 kg/h |
Material pietre | Corindon Naxos |
Diametru pietre de moara: | 9 cm |
Putere motor : | 360 W |
Tensiune alimentare: | 230 V |
Garantie: | 5 ani |
Toate motoarele sunt protejate contra supraincarcarii
Recenzii
There are no reviews yet