Lama cu maner rotund pentru crestat aluatul Baker’s Shop.
Instrumentul tau precis pentru crestarea aluatului
Lama rotunda pentru crestat aluatul, cu maner din lemn, Baker’s Shop este utilizata pentru a da painilor diferite modele inainte de a le introduce in cuptor.
In cuptor, taietura se extinde, in timp ce coaja devine crocanta si ofera aroma si textura painii.
Iata cateva din caracteristicile lamelor rotunde pentru crestat aluatul:
– Ofera un control excelent pentru crestarea painii cu un design compact ambidextru;
– Control fin asupra scoring-ului;
– Maner confectionat din lemn potrivit pentru a realiza o taietura precisa;
– Lama ascutita cu margine dubla ofera painii noastre o forma potrivita;
– Portofelul de protectie impiedica micile accidente din bucatarie;
Dimensiuni:50 mm diametru, 12 mm grosime
Cum se foloseste lama pentru crestat aluatul:
– Asigurati-va ca lama este ascutita;
– Faceti o taiere increzatoare, dar blanda pe aluatul dvs., nu taiati aluatul prea adanc si nici nu apasati aluatul;
– Daca lucrati cu aluat foarte lipicios, puteti uda lama cu apa;
– Cand lama nu mai este ascutita, rasuciti lama, schimbati-va intr-un unghi nou pentru a obtine un rezultat mai bun.
Recenzii
There are no reviews yet