Banetoanele de rachita au modelul spiral caracteristic care este imprimat pe pâinea coapta, dând semnatura brutarului artizan. Disponibile într-o varietate de dimensiuni, toate cosurile de dospire din rachita trebuie sa fie presarate cu faina înainte de fiecare utilizare. Când aluatul este format si gata pentru dospirea finala, acesta trebuie sa fie introdus într-un cos de dospire. Cand aluatul este dospit suficient, rasturnati-l direct pe piatra de copt.
Cos de rachita pentru dospit, oval 1,75 kg, 38x 14.5 x 8cm
110,00 lei
Cos de rachita pentru dospit, oval 38x 14.5 x 8cm.
Capacitate 1,750 Kg.
În stoc
Produse similare
-
PREMIUM +Adaugă în coș
Cos de rachita pentru dospit, rotund, diametru 27 cm, model Couronne Bordelaise
145,00 leiPrețul inițial a fost: 145,00 lei.129,00 leiPrețul curent este: 129,00 lei.