Sari la conținut

Kesper

Kesper este o marcă germană de produse de uz casnic, specializată în producția de articole de bucătărie și accesorii pentru servirea mesei. Compania a fost fondată în anul 1909 și de atunci a devenit un nume de renume în domeniul articolelor de uz casnic din Germania.

Produsele Kesper sunt cunoscute pentru calitatea lor și designul lor modern și elegant. Acestea includ o gamă largă de produse de bucătărie, cum ar fi tăvi, platouri, ustensile de gătit, precum și accesorii pentru servitul mesei, cum ar fi tacâmuri, farfurii și pahare.

Materialele utilizate pentru fabricarea produselor Kesper sunt de cea mai bună calitate și includ lemn, sticlă, ceramică, oțel inoxidabil și plastic. Compania utilizează tehnologii moderne de producție și deține o serie de certificate de calitate, cum ar fi ISO 9001, pentru a se asigura că produsele lor sunt conforme cu cele mai înalte standarde de calitate.

În concluzie, Kesper este o marcă germană de încredere în domeniul produselor de uz casnic, cunoscută pentru calitatea și designul modern al produselor lor de bucătărie și accesorii pentru servirea mesei.

Momentan nu exista produse din acest Brand.

Translate »
Independently verified
7 reviews